TESTIMONIOS

«Es que… Anna parió con velas»

— Anna y Oriol

A Camilla y Laia (ELLAS)

Como luz en el camino aparecieron ellas para darnos la información, las palabras, el cariño y amor, la paz y las esencias que necesitábamos. Creando esa adicción de tenerlas cerca. Visita a visita se marchaban habiendo depositado una semilla de paz y confianza que crecía dentro de mí. Nos ayudaron a vivir con felicidad el proceso de crear vida. Desde una perspectiva de empoderamiento, de capacidad y perfección, tanto en nosotras como de cómo y por qué sucede todo en nuestros cuerpos. Está claro que la química hormonal nos guía. Estoy convencida que mi parto se desencadenó esa noche porque ellas aparecieron esa tarde. Esa última vez antes de parir para ofrecerme las últimas cosas que necesitaba y ellas sabían. Esa paz, seguridad. Recuerdo lo mimada, querida y acompañada que me sentí aquella tarde. Vinieron a vernos sin ningún motivo aparente, pero sabían que las necesitaba cerca justo en ese momento. Más tarde me di cuenta que mientras Laia desplegaba su magia de reflexología y aceites, Camilla me había estado observando de forma muy sutil, danzando con su poderosa compañía y entre conversaciones. Por eso sé que ellas nos han regalado nuestro parto, pero, sobre todo, todas esas emociones, sensaciones y amor que vamos a poder revivir y recordar toda nuestra vida. Jamás podremos olvidarlo ni olvidarlas, como tampoco todas las lágrimas de felicidad y emoción más intensa que hemos vivido y viviremos cuando únicamente veamos una imagen de esa bañera o de nuestras sonrisas.

Gracias por haber sido vosotras, por todo lo que hemos aprendido, por la paz y el cariño. Por este regalo mágico. Por ayudarme a irme y vivir el planeta parto y por permitirme parir con velas – como escuché a mi pareja un día decir a alguien-. Sois lo que toda mamífera necesita a su lado. 

Anna y Oriol


«Naixement del Miquel»

— Mari Carmen i Joan

Hola famílies, m’agradaria explicar-vos la nostra experiència amb la Laia i la Camila en el naixement del Miquel.

Totes dues són el pack perfecte. Quan elles entren a casa teva tan el dia del part com els dies previs, elles entren llum, color i bones vibracions a casa teva, només amb la seva presència. Sempre saben estar al nostre costat, donant la mà, acompanyant emocionalment i omplint.te de positivitat. Això ens va ajudar a deixar les pors enrere i també a carregar.nos de seguretat i confiança.

També explicar.vos com van ser en el nostre part. Com us dic, són llum i també caliu. Quan van arribar a casa, plorava al veure.les, estava amb contraccions i tenia por i falta de confiança.

M’emociono al escriure.ho.

Quan elles van entrar, la Camila portava un somriure espectacular i uns braços acollidors. Simplement amb això i la seva abraçada em va passar tot. I mentre la Laia creava un espai màgic, amb llumets, olis i també massatget per mi. Amb això jo ja podia continuar. La resta del part la Laia era com una fada ens cuidava, ens oferia el que necessitàvem sense dir.li, sense invair, i marxant quan ja no la necessitàvem. És màgica, tornava a aparèixer per relaxar.nos, per donar caliu, confort sense gaire fer soroll i amb tot el seu amor. Així és pot parir feliç. I la Camila, és una gran professional, em va agafar de la mà molt fort totes les contraccions, saps que sempre està al teu costat, la tens per tu, i només marxa quan tu la soltes. Tenir una matrona i una dona com ella en el treball de part no té preu. Amb ella al teu costat,per mi va ser la seguretat de que tot aniria bé. La veus concentrada, atenta amb tu, amb el nadó, i present en el treball de part. També la sentia com la nostra guia, mirar.la i saber que tot està bé. I agraeixo també la seva sinceritat, explicar com va tot desde la realitat i les coses com són. La creus, i t’empodera per sentir, d’acord aquest és el camí i anirem fins el final.

Amb tot això, amb totes dues que és molt, moltíssim sents, que tu pareixes sola el teu fill. I sí, el vaig parir jo, però sense l’equip que són elles i la meva parella no hagués estat mai igual. També que estiguin elles va fer que la meva parella estigués tranquil, només havia de fer el que jo li demanava i fluir junts, perquè la resta, se’n encarregàven la Camila i la Laia.

Els dies després quan vénen a casa, doncs, també vam ser molt feliços perquè van continúar cuidant.nos, amb tot el que necessitàvem aquells dies: parlar del que estàvem vivint, de les nits, de l’alletament, d’higiene i cura personal, d’educació, milions de dubtes, xerrar per xerrar sense judicis, sense jutjar…i vas xerrant amb elles i sembla que tot és va col.locant al seu lloc i la tranquil·litat arriba a casa.

De veritat, Laia, Camila, sempre sempre us estarem agraïts, va ser preciós compartir amb vosaltres aquests moments. Per últim, dir que la Laia fa unes fotografies de part precioses. Ara les tindrem per sempre i em sento molt afortunada perquè vaig poder veure’m parir desde fóra i saber com estàva succeint la història. Ara ja li podré explicar amb fotos també al meu fill com va nèixer i això també em fa feliç. En conclusió, si tornés a parir, evidentment, estariem molt feliços de repetir amb vosaltres. GRÀCIES

Mari Carmen y Joan